Termeni si conditii

 Politica de confidentialitate

Date cu caracter personal prelucrate 

Colectam date cu caracter personal direct de la dumneavoastra astfel:

 • cand va creati un cont pe zeissa.ro, ne trimiteti: numele, prenumele, adresa, telefonul si emailul.
 • cand modificati pagina dvs. personala („detalii cont”, „adrese”) din site-ul zeissa.ro, adaugand informatii suplimentare precum: fotografie, data nasterii, adresa de livrare, etc.
 • cand plasati o comanda furnizand informatii precum: produsul dorit, detalii de facturare, metoda de plata, datele cardului, etc.
 • in timpul vizitarii site-ului pentru a va personaliza experienta online.
 • prin intermediul cookie-urilor si tehnologii similare, conform Politicii de Cookie-uri.

 

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 

Scopurile și temeiurile prelucrării datelor personale

Datele dvs. vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

 • pentru crearea si administrarea contului in cadrul site-ului zeissa.ro
 • pentru prelucrarea comenzilor, preluarea, validarea si facturarea acestora
 • returnarea produselor 
 • solutionarea problemelor legate de o anumita comanda
 • imbunatatirea serviciilor noastre 
 • marketing

Ne puteti solicita oricand, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal completand formularul din pagina de contact.

Exista situatii in care vom folosi sau vom transmite informatii pentru a ne proteja drepturile de activitate comerciala precum :

 • prevenirea si detectarea tentativelor de fraudare, fiind astfel trimise informatii catre autoritatile publice competente
 • prevenirea atacurilor cibernetice pentru protejarea site-ului si a utilizatorilor acestuia
 • prevenirea diferitelor situatii de risc

 

Pastrarea si siguranta datelor

Datele dvs. vor fi stocate pe site-ul zeissa.ro atat timp cat aveti un cont activ. Ne puteti contacta oricand si ne puteti solicita stergerea anumitor date precum si inchiderea contului. Anumite informatii pot fi pastrate in situatiile in care legislatia in vigoare o impune.

Trimiterea datelor dvs. se face catre urmatoarele entitati:

 • firmele de curierat ce va vor livra coletele;
 • procesatorul de plata bancara;
 • administratorul responsabil de comanda dvs.;
 • alte societati cu care putem dezvolta programe de furnizare de produse.

Datele dvs. sunt stocate si prelucrate doar pe teritoriul Romaniei. Datele dvs. for fi furnizate unor entitati din Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, in cazul in care autoritatile competente o impun.

Protejarea datelor cu caracter personal se face folosind solutii tehnice conforme standardelor industriei. Datele trimise in momentul efectuarii platii vor fi securizate de procesatorul de plati.

Va atragem atentia ca transmitere datelor pe internet nu este complet sigura, existand riscul ca acestea sa fie accesate de alti terti neautorizati. Va recomandam sa folositi o conexiune personala si sa nu divulgati parola dvs. Nu suntem responsabili de astfel de vulnerabilitati ce nu sunt sub controlul nostru.

 

Drepturile utilizatorului

Puteti solicita accesul la datele dvs, dar si renuntarea la prelucrarea datelor in orice moment. Aceste solicitari se pot face fie prin pagina de contact, fie prin solicitari catre autoritatile competente. Durata de raspuns pentru aceste solicitari este de maxim o luna. In cazul in care avem nevoie de informatii suplimentare, aceasta perioada se poate extinde.

 Cum cumpar?

Site-ul zeissa.ro iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele dorite exclusiv online.

 

Informatii utile

Alegeti produsul sau produsele pe care doriti sa le comandati, adaugati-le in cos si finalizati comanda. In cosul de cumparaturi veti regasi lista cu produsele comandate impreuna cu pretul acestora.

In cazul in care esti un utilizator nou sau nu ti-ai creat inca un cont in magazinul zeissa.ro, ai posibilitatea sa il creezi in 2-3 minute. Pentru a trimite comanda este necesara completarea campurilor: Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oras, Telefon, Email. Plata produselor se va face prin numerar la livrare. 

Inainte de a plasa o comanda, trebuie sa cititi cu atentie lista de termeni si conditii. Folosind zeissa.ro sau trimitand o comanda, automat sunteti de acord cu lista de termeni si conditii.

Dupa fiecare comanda, datele sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

In functie de disponibilitatea produselor de pe stoc, comenzile pot suferi intarzieri sau pot fi chiar anulate.

Anumite produse pot fi achizitionate doar prin precomanda. Expedierea lor se va realiza intre 7-10 zile lucratoare. 

Daca aveti probleme legate de o comanda, ne puteti trimite un e-mail sau ne puteti trimite un mesaj pe pagina de facebook. Toate datele se regasesc in pagina de contact.

 Livrare

Livrarea produselor se face numai prin firme de curierat. Pretul livrarii este fix de 15 RON. In functie de produsul ales, expedierea se poate face intre 2 si 7 zile lucratoare.

Nota! Pretul livrarii este fix doar in raza de acoperire a firmelor de curierat.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 Retur

 

1. Retur produse

Produsele achizitionate de pe zeissa.ro se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumpararea produsului/elor, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra, iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Rambursarea se face doar in contul bancar specificat de dumneavoastra. 

Pentru a returna produsele ne puteti trimite un mesaj pe pagina noastra de facebook sau prin email la office@zeissa.ro, specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.

 

2. Politica de returnare

 • zeissa.ro nu ridica coletele trimise prin Posta Romana.
 • zeissa.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor deteriorate sau fara ambalaj.

 

 Garantie

 Toate produsele comercializate de zeissa.ro beneficiaza de garantie pe o perioada determinata de 14 zile. Produsele achizitionate se pot returna in termen de 14 zile, iar rambursarea se face in contul bancar specificat de dvs. Cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra.

 In cazul in care primiti un produs defect sau deteriorat, trebuie sa semnalati acest lucru in maxim 14 zile de la data primirii. 

 

Nu fac obiectul garantiei produsele ale caror defecte au fost generate de o terta parte, din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate. In acest caz nu ne asumam responsabilitatea.

 Reclamatii

 Reclamatiile privind produsele de pe zeissa.ro se pot face: