Returnare produse

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de pe zeissa.ro.

 

Informatii utile

1. Retur produse

Produsele achizitionate de pe zeissa.ro se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumpararea produsului/elor, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. Rambursarea se face doar in contul bancar specificat de dumneavoastra. 

Pentru a returna produsele ne puteti anunta printr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook sau prin email la office@zeissa.ro, specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.

 

2. Politica de returnare

  • zeissa.ro nu ridica coletele trimise prin Posta Romana.
  • zeissa.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor deteriorate sau fara ambalaj.